Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Три години од нелегитимниот Преспански договор за Натовска Северна Македонија

    Изминаа три години од потпишувањето на таканаречениот Преспански договор, со кој владејачките елити од двете страни на државата, поддржани од европските бирократи, директно го...

    Последни објави