Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Чаир го обележи денот на погубување на Цветан Димов

Вчера на 9-ти јули, на 79 години од загинувањето на народниот херој Цветан Димов, членови на Локалниот Огранок Левица - Чаир, ја исчистија бистата...

Последни објави