Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Претседателот на Левица – Димитар Апасиев на ТВ Сонце

СЕ СПРОВЕДУВА ПРОЦЕС НА ДЕМАКЕДОНИЗАЦИЈА НА МАКЕДОНИЈА „Преку оваа демакедонизација, сакаат да нè направат Курди на Балканот. Прво, по бројот на државјанства, 73% се Македонци, во...

Последни објави