Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Многу сценарија, малку оперативни решенија за отпочнување на новата учебна година

    На само десетина дена пред почетокот на учебната година МОН тврди дека има три сценарија за отпочнување со настава во учебната 2021/22 година. Според...

    Последни објави