Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Квазиреформите во образованието – насилство врз националниот идентитет

    Веќе со месеци јавноста е разбранувана поради скандалозните најави кои доаѓаат од МОН. Имено, под превез на наводни реформи и модернизација на образованието, се...

    Последни објави