Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Дали е на повидок искористување на деца-ученици во политички цели?

    Директори на средни училишта од нашиот град свикале состанок со претседателите на сите одделенија, со физичко присуство и зад затворени врати. Состанокот треба да...

    Последни објави