Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Масовни предизборни вработувања во училиштата во Гевгелија

Вчера на 26 јули, во екот на годишните одмори, излегоа огласи за вработување на наставен кадар во училиштата во Општина Гевгелија, оглас кој трае...

Последни објави