Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Во Тетово се прави сериозна повреда на Уставот со отворање на клубови на УЧК

Отворањето на клубови во Тетово, невладини организации за величење на паднатите борци на УЧК, е уште само едно уривање на уставниот и државен поредок...

Додека финансирате детски песнички за УЧК, старата велешка архитектура пропаѓа пред ваши очи

„Велес е познат по својата стара градежна архитектура. Вие сте професор по англиски, а со култура имате допир колку јас со нуклеарна физика, па...

Нефункционалната и разнебитена македонска држава е директен производ на Охридскиот рамковен договор

Охридскиот рамковен „Договор“ (ОРД) го постави темелот за разнебитување на македонската држава. 20 години после неговото потпишување и сите општествено-политички промени кои се случија...

Левица – Ѓорче Петров: 10 август никогаш да не се заборави!

Само два дена по масакрот кај Карпалак, на 10-ти август околу осум часот наутро беше извршен уште еден масакр кај месноста Љуботенски Бачила. На...

Последни објави