Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Покана за прес – УЈП да не затајува податоци за највисоките приходи

    Во четврток, 26 ноември, во 12.30 часот Иницијативниот одбор на „Левица“ ќе одржи прес конференција пред Генералната дирекција на Управата за јавни приходи, која...

    Последни објави