Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Кирил Пецаков – Градоначалникот на Охрид додека бил Пратеник за 12 месеци потрошил 151.880 денари за патни трошоци

Наместо неконтролираното трошење на народни пари за патувања со приватни шофери и луксузни автомобили, сакаме да го потсетиме градоначалникот дека и редовниот автобуски превоз...

Последни објави