Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Скоро една третина од тенковите на АРМ поклонети на Украина

Министерството за Одбрана ја потврди информација дека сликите и видео снимките на кои се гледа дека 10тина Т-72 тенкови се испраќаат за Украина. Тенковите...

„Ни атер кршите, ни работа вршите” – Апасиев по повод владините закони за ДДВ и за акцизи

„Очигледен е впечатокот дека Владата мери со погрешни мерила, дека немате допир со реалноста. Вашиот пакет од 26 мерки тежи 400 милиони евра, а само...

(Видео) Крмов: Интерес за Македонија е воена неутралност

Најголем дел од луѓето мислат дека војната е од вчера, односно тие осум дена откако почна војната. Не е од сега, туку е од...

Санкции за Русија единствено би наштетиле на Mакедонската економија

Поради руско-украинскиот конфликт кој се случува моментално, ЕУ најави дека Русија ќе се соочи со економски санкции од страна на земјите членки на Европската...

Последни објави