Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Левица – Охрид: Четири месеци се реконструира улицата „Јане Сандански”

  Локалната власт на СДСМ во својата програма ветуваше планови и проекти за безбедни патишта и улици, како и создавање услови за еднаква достапност до...

  ЛО Прилеп: Општинските власти години наназад со милионски суми го ограбуваат народот

  За десетина години, Општина Прилеп е „легално ограбена“ скоро 12 МИЛИОНИ евра со тендери дадени на само неколку „блиски“ приватници за патна инфраструктура, или...

  Последни објави