Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Непотизам и политичко влијание е неприфатливо во спортот

    Ангела и Деана Прилепчански како млади и талентирани спортистки во уметничко лизгање, од минатата година, без основ се исклучени од репрезентацијата на Македонија и...

    Последни објави