Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Охридското Езеро не смее да биде заробеник на интересите на поединци

Повеќегодишното несоодветно управување со охридскиот регион, непочитување и честите промени и неусогласеност во законската регулатива, како и речиси континуираното неприменување на препораките на УНЕСКО...

Левица – Охрид: Тампонирање и дивоградби во Автокамп „Љубаништа”, власта нуди само предизборен театар

Во своите предлог - одлуки, Центарот за светско наследство препорачува охридскиот регион да се стави во светски наследства во опасност, бидејќи од страна на...

Извештајот на УНЕСКО потврди дека СДСМ го надгради режимот на ВМРО – ДПМНЕ

СООПШТЕНИЕ ДО ЈАВНОСТ Она што го реализира претходната власт во поглед на масовната урбанизација и уништување на Охридскиот регион, СДСМ го надгради и прошири, за...

Левица – Струга: Поднесена кривична пријава за запалена трска на струшкото крајбрежје

Левица поднесе кривична пријава против непознат сторител за еколошката катастрофа, која се случи минатиот месец на Струшкото крајбрежје. Подметнатиот пожар опфати подрајче со должина...

Последни објави