Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Жаклина Свеќаровска: Кој наш универзитет добил дозвола да работи на територија на Бугарија!?

    На прашањето „Кој е ставот на Левица во однос на одобрувањето на Владата за отворање на бугарски универзитет во Македонија“, Свеќаровска рече: „Ставот ќе...

    Последни објави