Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Поддршка за штрајкот на УПОЗ!

    Левица застанува во потполна поддршка на штрајкот на вработените во судската администрација организиран од страна на Синдикатот на вработените во управата, правосудните органи и здруженијата...

    Последни објави