Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Неспособноста на власта генерира сцени од дивиот запад

    Ноќта меѓу 11 и 12 април во Кочани ескалираа социјалната неправда и неажурноста на надлежните при вршење на нивната дејност, односно дојде до пресметка...

    Последни објави