Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Пратениците на Левица ќе побараат резолуцијата за ковид-вакцинацијата да биде на дневен ред наредна седница

Како политичка партија која сериозно го сфаќа прашањето на јавното здравство и пандемијата предизвикана од коронавирусот, која на бројни наши сограѓани им го одзеде...

Последни објави