Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Пратениците на Левица ќе побараат резолуцијата за ковид-вакцинацијата да биде на дневен ред наредна седница

  Како политичка партија која сериозно го сфаќа прашањето на јавното здравство и пандемијата предизвикана од коронавирусот, која на бројни наши сограѓани им го одзеде...

  Левица со Предлог-резолуција до Македонското собрание за правните и моралните аспекти на ковид-вакцинацијата

  Пратениците на Левица во Собранието на Република Македонија – Димитар Апасиев и Борислав Крмов, до претседателот на парламентот, поднесоа Предлог-резолуција за правните и моралните...

  Последни објави