Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Пратениците на Левица ќе побараат резолуцијата за ковид-вакцинацијата да биде на дневен ред наредна седница

Како политичка партија која сериозно го сфаќа прашањето на јавното здравство и пандемијата предизвикана од коронавирусот, која на бројни наши сограѓани им го одзеде...

Левица со Предлог-резолуција до Македонското собрание за правните и моралните аспекти на ковид-вакцинацијата

Пратениците на Левица во Собранието на Република Македонија – Димитар Апасиев и Борислав Крмов, до претседателот на парламентот, поднесоа Предлог-резолуција за правните и моралните...

Работниците се колатерална штета на новите безбедносни мерки на владата

Владата, која што повеќе од година и пол катастрофално се справува со пандемијата предизвикана од корона вирусот, понатаму продолжува да носи одлуки на штета...

Левица – Охрид: Како функционира пунктот за вакцини во Охрид?

До Левица - Охрид испратена е информација од наш сограѓанин. За тоа како функционира пунктот за вакцинации во Охрид, можете да прочитате во неговата...

Последни објави