Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Работниците се колатерална штета на новите безбедносни мерки на владата

  Владата, која што повеќе од година и пол катастрофално се справува со пандемијата предизвикана од корона вирусот, понатаму продолжува да носи одлуки на штета...

  Левица – Охрид: Како функционира пунктот за вакцини во Охрид?

  До Левица - Охрид испратена е информација од наш сограѓанин. За тоа како функционира пунктот за вакцинации во Охрид, можете да прочитате во неговата...

  Последни објави