Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Соопштение на Левица за рудникот Казандол, Валандово

Странската компанија, која на сомнителен начин добила концесии за рудникот Казандол, ја извести јавноста дека во среда, 13.12.2017, почнала со минирање. Со тоа се...

Човечките животи се поважни од профитот на мултинационалните компании! Поддршка за референдумот во Гевгелија против рудникот за злато

Во четврток, 20 април, во 11.00 часот Левица ќе одржи прес конференција за поддршка на локалниот референдум во Гевгелија, кој е закажан за 23...

Последни објави