Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица поднесе кривична пријава против претседателот на здружението „Културен центар Иван Михајлов“ – Битола

    Политичката партија Левица, до Основното јавно обвинителство – Битола, поднесе кривична пријава против претседател на Здружението „Културен Центар Иван Михајлов“ – Битола. Пријавениот се...

    Последни објави