Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Велес: Негрижата на локалните власти причина за катастрофалната состојба на игралиштето во ОУ „Васил Главинов”

Игралиштето во дворот на најголемото основно училиште во Општина Велес „Васил Главинов“, велешани го паметат како едно од најпосетуваните места во градот . Поради долгогодишна негрижа...

Последни објави