Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Кавадарци: Крвопис е Ваташа!

Денес членовите на Левица ЛО Кавадарци положија свежо цвеќе на паметникот на 12 младинци кои на денешен ден во 1943 година беа сурово стрелани...

Последни објави