Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    20 години од масакрот кај Вејце

    На 28 април 2001 година, осуммина припадници на специјалната единица „Волци" и на „Посебната единица на СВР Битола“, беа убиени масакрирани и живи запалени...

    Последни објави