Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Барање за видно означување, уредување и поставување на инфо табли со возен ред на автобуските постојки

  Советниците на Левица во Советот на Општина Велес денес поднесоа барање до Градоначалникот Колев за видно да се означат, уредат и да се постават...

  Левица Велес: Жителите од село Сујаклари сè уште чекаат да се реализира ветувањето дадено од градоначалникот Колев

  Градоначалникот на Општина Велес пред скоро 3 месеци го посети село Сујаклари и на жителите им ветил: Поправка на една табла за кош Поправка...

  (Видео) Левица бара граѓаните на општина Велес преку референдум да се изјаснат за продажба на парцелите на Езеро Младост

  Почитувани сограѓани, На следната осма седница на советот на општина Велес која е закажана за 31.01.2022 т.е следниот понеделник и ќе се одржи онлајн, една...

  Советниците на Левица поднесоа барање до општина Велес за итна точка на дневниот ред во која се бара распишување на референдум

  Советниците на Левица денес поднесоа барање до претседателот на советот на општина Велес за дополнување на дневниот ред на следната седница со точка во...

  Легална узурпација на просторот околу велешкото езето Младост доставена до советот на Општина Велес

  На седмата седница на Советот на Општина Велес закажана за вторник 28.12.2021 год. како точка на дневен ред од страна на општинската администрација ставени...

  Поддршка за вработените од фабриката за шински возила “Колска” – Велес

  Поради лошото менаџирање со фабриката за шински возила „Колска” , која е единствена од ваков капацитет во земјава кој може да поправа патнички и...

  Последни објави