Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  ЈП Национални Шуми – Подружница Бабуна не одговори на барањето на Левица за пошумување

  Локалниот огранок на Левица во Велес, пред еден месец поднесе барање до ЈП Национални шуми - подружница Бабуна во Велес, со кое бараме да...

  Башиноселскиот мост и покрај лошата состојба не е во приоритетите на министерот Бочварски

  Мостот на Вардар е дотраен и е во сериозна лоша состојба. Покрај укажувањата на експертите дека овој мост не е безбеден за користење и...

  Изгорената шума покрај езерото Младост сè уште не обновена

  21 Март е меѓународен ден на шумите, но изгорената шума на езеро Младост сè уште не е обновена. После големиот пожар кој го зафати езерото...

  Модуларната ковид болница се’ уште не е во функција

  Бројките на ново заразени од корона вирусот во изминатиот период е во тренд на зголемување. Изминатата недела во Велес, имаше 185 нови наши сограѓани што...

  Наместо реконструкција на покрив, изградба на повеќекатен станбен објект

  Помеѓу улиците Љубен Весов и Кочо Рацин во близина на спомен куќата на Кочо Рацин во тек е изградба на станбен објект со повеќе...

  Последни објави