Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Левица – Велес: ЈКП Дервен со приватна агенција за вработување склучиле договор во вредност од над 9 милиони денари

„Почитувани сограѓани, Јавното комунално претпријатие Дервен, иако работи со финансиска загуба според последниот доставен финансиски извештај, сепак може да обезбеди над 9 милиони денари за...

Поднесена декларација до Општина Велес по повод 80 години од штрајкот на велешките гимназијалци

Почитувани, Советниците на политичката партија Левица, по повод 80 години од штрајкот на велешките гимназијалци поднесоа декларација во која се бара денот 14 март да...

Последни објави