Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Велосипедските патеки никогаш не станаа реалност на битолчани

    Предизборно ветуваше многу, но реализираше малку. Градоначалничката Наташа Петровска неколку пати изјави дека Битола ќе биде велосипедски град. Од ветеното не реализираше ништо. Битола...

    Последни објави