Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Левица – Битола: Битола, Венеција на Балканот

    Денес бевме сведоци за негрижата на ЈП Нискоградба за канализацијата и целосниот хаос после дождовите кои ја зафатија Битолската околина. Иако нашата градоначалничка се...

    Последни објави