Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Пратениците на Левица побараа стручно мислење од Венецијанска комисија околу вметнувањето на етничка припадност во личните карти

    СООПШТЕНИЕ ДО ЈАВНОСТ Ја известуваме јавноста, дека пратениците на Левица, Димитар Апасиев и Борислав Крмов, испратија писмо до претседателот на Венецијанската комисија, Џани Букикио, во...

    Последни објави