Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Кој го стопира проектот за отворање регионален центар за третман на деца со Прадер-Вили синдром?

Мнозинството граѓани се оневозможени да ги остварат со Устав загарантираните права на здравствена заштита, лутајќи во лавиринтите на нашиот нефункционален државен здравствен систем. Се...

Поради страв од пресрет со тутунарите на влез во Прилеп, долетаа со хеликоптер

Додека народот ги крши своите возила и гине по регионалниот пат, кој пред неколку години требаше да биде нов автопат, Заев и Венко летаат...

Последни објави