Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Преку ноќ регистрирана верска заедница!

    Деновиве излезе информација дека од страна на Основниот суд Скопје 2 е регистрирана нова верска заедница - „Дар ел хадис“. Само по себе, ова нема...

    Последни објави