Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Едно од многуте неостварени ветувања на СДСМ – гасификација на Штип

    Иако уште во 2018 година беше завршена изградбата на регионалната гасоводна мрежа, на територијата на Општина Штип нема ни сантиметар од претходно најавуваните 20...

    Последни објави