Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица Виница: Виничкиот “вулкан“ деновиве повторно активен

    Виничката депонија, која за виничани години наназад представува еколошка бомба деновиве повторно беше запалена, ѓубре и чад на сите страни. Местоположбата на депонијата како и...

    Последни објави