Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Левица – Охрид: Безбедноста на учесниците во сообраќајот секогаш мора да биде приоритет

    На 9-та седница на Советот на Oпштина Охрид, советникот на Левица, Виолета Аврамоска, побара да се обезбеди сигнализација на две раскрсници во Охрид ,...

    Последни објави