Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Уставниот суд ќе мора да ја поништи функцијата „Прв вицепремиер”

    Пишува: проф. Димитар Апасиев – Претседател на Левица и пратеник во Собранието на РМ. Целта на Иницијативата за оценка на уставноста и законитоста на Деловникот за изменување и дополнување на Деловникот...

    Последни објави