Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Покана за прес по повод укинувањето на куќниот притвор за нашите членови Здравко и Владимир

  Денес, среда, 15 јуни, во 11.30 часот Левица ќе одржи прес конференција во Жена Парк, наспроти Собранието на Република Македонија, по повод укинувањето на...

  Покана за прес конференција – Бараме ослободување на Здравко Савески и Владимир Куновски

  На членовите на Левица, Здравко Савески и Владимир Куновски, денеска од 11 часот, во Основен суд 1 им е закажано судење, за обвинението за...

  Последни објави