Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Средба на пратеникот Борислав Крмов со стечајци од ,,Центро”

  Денес, пратеникот Борислав Крмов оствари средба со претседателот на координативното тело за заштита на капиталот на АД ,,Центро" во стечај - Џенан Џеладин. Некогашниот...

  (Видео) Крмов кон Мицевски: Вие требаше да реагирате за непопишување на дијаспората на лидерската средба

  „Во ситуација кога власта беше ставена на колена, разграничувањето на резидентното население и дијаспората требаше да се најдат на преговарачка маса, за да бидат...

  Последни објави