Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Повторно рестрикција на водата за пиење во Тетово

    По нецели 2 недели од "санирањето" на штетата на водоводната цевка кај Лешница, Тетово повторно остана без вода. Од општината се правдаат дека штетата е...

    Последни објави