Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Центар нема потреба да се шири кон Водно, само треба да се ослободи од канџите на урбаната мафија

    Еден пороен дожд, и обрушување на земјиште кое лесно можеше да биде фатално по некој до работниците, некое семејство да изгуби сопруг, татко или...

    Последни објави