Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Повторно рестрикција на водата за пиење во Тетово

По нецели 2 недели од "санирањето" на штетата на водоводната цевка кај Лешница, Тетово повторно остана без вода. Од општината се правдаат дека штетата е...

Ниту астрономските суми за водата не можат да ја затворат финансиската дупка во КJП „Водовод“

Откако се достапни за увид на јавноста ревизорските извештаи јасно е од која луда математика се мотивирани најновите цени на водата во Кочани. Фактите за...

Последни објави