Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Поради интересите на САД, Македонија поддржува агресија и притисок кон Куба

  Пред десетина дена во своето обраќање до нацијата, претседателот Марио Дијаз Канел објави дека САД сакаат да предизвика внатрешна социјална катастрофа во Куба, барајќи...

  Војна: Нападот врз Сирија е продолжување на војната

  Пред неколку дена, на 6. април 2017, американската морнарица изврши напад на воздушната база Ал Шајрат во централната област на Хомс во Сирија. Нападот...

  Последни објави