Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Сопствениците и државата, виновници за загадувањето од Југохром

    Во 2010 година, во весникот "The Guardian", беше објавено дека во студија за ОН, утврдено е дека 3 000 најголеми светски компании ќе изгубат...

    Последни објави