Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Членови на Левица – Прилеп со полагање на свежо цвеќе на Мечкин Камен

  „Една, две, пет пушки пукнуваат и ја раскинуваат покривката на ноќта. Камбаните почнуваат да бијат!“ - вака е означен почетокот на Илинденското востание. По...

  Членови на ЛО Левица – Демир Хисар со полагање на свежо свежо цвеќе пред споменикот на Даме Груев

  Членови на ЛО Левица - Демир Хисар со полагање на свежо цвеќе оддадоа почит пред споменикот на Даме Груев во с. Смилево по повод...

  Последни објави