Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Општина Карпош ќе потроши до 1.500.000 денари за отстранување на корењата од исечените дрвја

    Општина Карпош во последниве неколку години се претвори во бетонска џунгла. Не остана еден тревник и еден слободен простор, кој не е асфалтиран или...

    Последни објави