Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Крмов: Власта се задолжува дури и за тековни трошоци, фактички целата криза е на товар на кредит!

    Борислав Крмов во „Само вистина“: „Не е никаков успех да ја водите кризата на кредит, тоа ќе мора еден ден да се плати. Од...

    Последни објави