Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Задолжителните калориметри се кобни по животната средина и сиромашните

Поставувањето калориметри кои, според новиот предлог Закон за енергетика ќе биде задолжително, ќе се одрази негативно кон посиромашните слоеви и животната средина, бидејќи ќе...

Има решенија за проблемите со комбинатот „Југохром“!

Има решенија за проблемите со комбинатот Југохром, кои нема да значат труење на жителите на Тетово, а ниту ќе ги остават работниците без работа!...

Последни објави