Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Со еколошката такса премиерот го задолжува народот наместо бизнис – загадувачите

Најавата на премиерот Заев за еколошката такса, под изговор за намалување на употребата од нафта и нафтени деривати и трансферирање кон зелени горива, претставува...

(Видео) Како Кочо Анѓушев манипулираше дека домаќинствата се прв загадувач на воздухот?

Токму човекот кој дозволи да се увезува токсично масло под лажен назив “мазут”, во 2017 година убедуваше дека индустријата е дури трет причинител за...

Директорот Алексијоски манипулираше дека нема загадување во Охридско Езеро

Ја информираме јавноста дека денес добивме одговор од Инспекторатот за животна средина во врска со претходно поднесената Иницијатива од наша страна за вршење вонреден...

Последни објави